2015. március 1., vasárnap

Februári zárás

A hónap elején meghallgattam Bagdy Emőke Pszichofitness című hangoskönyvét, majd Flora Thompson Candlefordi kisasszonyok című könyve töltötte ki az időmet. Mivel ez utóbbit igazán nem lehet pörgősséggel vádolni, így eleve kihívás volt megtalálni azokat az időpontokat, amikor kellőképp át tudtam szellemülni az olvasáshoz. Így történt, hogy a múlt hónapban több időt szenteltem a könyvek után való ácsingózásnak, mint a tényleges olvasásnak. Ez meg is látszik a februári szerzeményeken, melyek száma négyre ugrott.

 
Még volt vissza vagy 50 oldal a Flora Thompson könyvből, amikor éreztem a késztetést, hogy nekem Cassandra Clare Pokoli szerkezetek c. sorozatával kell folytatnom, mert hiányzik az árnyvadászok világa.
Hamvas Béla A bor filozófiája c. könyvecskéjét a páromnak vettem Valentin-napra. Illő volt már beszereznünk, mert minden magára valamit is adó borkóstolón és borszaküzletben legalább egy idézet elhangzik Hamvas Bélától, és az igazán nem járja, hogy mi ne ismerjük behatóbban.
Louise L. Hay Éld az életed! c. könyvét egy ismerősöm ajánlotta, és mivel fontos a lelki élet karbantartása is, itt a helye a kis életmód gyűjteményemben.
Robert Galbraith új regénye, A selyemhernyó pedig még tavaly őszi előmegrendelés volt.

Hát ennyit az itthoni olvasatlan könyvek csökkentéséről... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hello Kaland